ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ»

Friday 23 Φεβρουαρίου 2024
Εκδήλωση με θέμα «Εθνικά και Ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης για τις Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η καθηγήτρια Σοφία Παπαϊωάννου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και ο καθηγητής Νικόλαος Θωμαΐδης, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Διοίκησης του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων  στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σας προσκαλούν στην Εκδήλωση με θέμα: «Εθνικά και Ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης για τις Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 10:00 π.μ. - 13:30 μ.μ.. στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής στην Πανεπιστημιούπολη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές εκπρόσωποι από τους φορείς ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., Ι.Κ.Υ., ΕΚΤ, οι οποίοι θα αναλύσουν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών, θα παρουσιάσουν τις νέες προσκλήσεις προγραμμάτων και θα παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για την υποβολή προτάσεων.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε εκεί !

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων μέσω email funding@uoa.gr και στο τηλ. 210-3688192 (κα Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου & κα Σοφία Γκόβα).