ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

GLOBAL WOMEN’S BREAKFAST “BREAKING BARRIERS IN SCIENCE”

Tuesday 27 Φεβρουαρίου 2024
GLOBAL WOMEN’S BREAKFAST “Breaking Barriers in Science”

To Τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχει, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:00, στη διοργάνωση τουGLOBALWOMENSBREAKFAST 2024: “CatalyzingDiversityinScience της IUPAC, το οποίο θα φιλοξενήσει Γυναίκες Επιστήμονες και φοιτήτριες από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τα Επιτεύγματα των Γυναικών στη Χημεία και τις Επιστήμες και να αναπτύξουν παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας για την ενδυνάμωση των γυναικών στις επιστήμες και τη στήριξη της διαφορετικότητας.

Το Τμήμα Χημείας συμμετέχει στην διοργάνωση GWB της IUPAC από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσής του, το 2019, όπου γυναίκες  Χημικοί και Επιστήμονες από όλους τους παραγωγικούς κλάδους και τις θέσεις ευθύνης αναπτύσσουν τα αντικείμενα τους, τις δυσκολίες και τις πρακτικές ενδυνάμωσης και κατόπιν ακολουθεί συζήτηση. 

Φέτος, η επιτροπή αποφάσισε να διοργανώσει μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον χώρο εργασίας τους και κυρίως στον τομέα της Tριτοβάθμιας Eκπαίδευσης.

Όλες και όλοι είστε ευπρόσδεκτες/οι σε αυτήν τη διαδικτυακή συνάντηση που οργανώνεται από το Τμήμα Χημείας. Επισυνάπτεταιηαφίσατηςδιοργάνωσης.

Global Women’s Breakfast 2024, Department of Chemistry NKUA

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mb73501e9457139cf7b89232ecc1a666b Tuesday, Feb 27th, 2024 11:00 am – 12:00 pm (UTC+02:00) Athens, Bucharest

 

Οργανωτική Επιτροπή:

Μαργαρίτα Χατζηχρηστίδη, Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ
Πατρίνα Παρασκευοπούλου, Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ
Βικτωρία Μαγκριώτη, Αν. Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ
Αθηνά Μάρκου, Επ. Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ
Μαριλένα Δασενάκη, Επ. Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ